De beste muziek uit alle tijden

Met de Allround DJs van Reflex Drive-in shows

Ga je een feest geven met gasten in alle leeftijden? Of wil je op je bruiloft naast je voetbalteam ook je ooms en tantes uit hun dak zien gaan op de dansvloer? Huur dan een allround dj bij Reflex Discoshows! Met tientallen jaren ervaring en de leukste muziek van alle tijden heb je met een Reflex dj gegarandeerd een topfeest!

Al is ieder feest uniek, altijd gaat het dak eraf! We beginnen rustig op de achtergrond, zodat bij binnenkomst iedereen even bij kan praten. Daarna bouwen we het tempo en het volume steeds verder op, net zolang tot iedereen helemaal los gaat. Ongeacht leeftijd, achtergrond of muzieksmaak.

Jouw wensen staan voorop
We vinden het dus belangrijk dat jullie wensen voor het feest voorop staan, zodat jullie precies het feest krijgen dat je voor ogen hebt. Daarom komt de DJ die je boekt voorafgaand aan het feest graag een keer langs om jullie wensen tot in detail door te nemen.

Anderen over ons:

10
: Twan oftewel REFLEX Drive-in shows Bedankt voor de mooie muziek.

Wil je meer weten over onze feesten?

Vragen staat vrij! Stel je vraag in het formulier of vraag vrijblijvend onze trouwbrochure aan. Geen vraag is te gek en je krijgt altijd snel antwoord.

Neem ook gerust een kijkje verder op onze website. Bekijk bijvoorbeeld onze dj-booths en showmogelijkheden of maak kennis met onze lead-DJ.

Vele bruidsparen gingen je voor. Lees de ervaringen van onze klanten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Laat dan snel van je horen!

Of stel je vraag via WhatsApp