Reflex op je bedrijfsfeest

Feesten is ontspannen is motiveren

Het maakt niet uit of je van plan bent om een personeelsfeest te geven, een relatieborrel of netwerkmeeting te organiseren of dat je op je aandeelhouders of relaties indruk wilt maken, met de discoshow en de aankleding van Reflex zet je letterlijk en figuurlijk de juiste toon.


Anderen over ons:

10
: Je merkt heel snel dat hij enorm veel ervaring heeft met feesten en partijen. We waren ook enorm verrast door zijn brede muziekkennis. Ik zou hem zeker aanbevelen!

Publiek aanvoelen vinden we belangrijk

Jouw werknemers zijn natuurlijk collega's, de meesten zullen elkaar goed kennen. De partners van werknemers zullen echter veelal onbekend zijn bij je team. Daarom vinden we het belangrijk om zo snel mogelijk het ijs te breken en voor iedereen een ontspannen en gezellige sfeer te creëren.

We baseren hierbij onze muziekselectie natuurlijk op de leeftijd en achtergrond van uw gasten, zodat iedereen de kans krijgt om lekker uit zijn dak te gaan.

De gezelligste manier van teambuilding

Gun je personeel af en toe een leuke break met een lekker personeelsfeestje. Dit bevordert de teamspirit, collegialiteit en de likability van je bedrijf naar alle werknemers.

Wil je meer informatie over onze aanpak?
Neem snel contact op Of vraag een vrijblijvende offerte aan

Bedrijfspresentatie of open dag

Een eerste indruk is vaak bindend. Zeker als je jouw bedrijf open stelt voor geïnteresseerden. Daarom is het slim om een 'ontspanningsruimte' in te richten, waar de bezoekers onder het genot van sfeervolle muziek een hapje en een drankje kunnen doen. Wij stemmen onze muziek en ons volume zo af dat het precies genoeg aandacht trekt, maar niet overstemt of storend is.

Het juiste licht op de zaak
Wij kunnen zorgen dat zowel deze ontspanningsruimte als andere ruimten binnen het pand mooi uitgelicht worden om een goede ambiance te creëren en de aandacht te vestigen op de unique selling points van je onderneming. Wil je het publiek toespreken of de bezoekers een video- of powerpointpresentatie voorschotelen of narrowcasten? Onze apparatuur en ervaring staat tot je beschikking.
 

Netwerkborrel of relatiemeeting

 • - Foto 1
 • - Foto 2
 • - Foto 3
 • - Foto 4
 • - Foto 5
 • - Foto 6
 • - Foto 7
 • - Foto 8
 • - Foto 9
 • - Foto 10

Maak indruk op relaties

Natuurlijk is het belangrijk welk beeld je relaties van jouw bedrijf hebben. Daarom is het slim dat als je een netwerkmeeting organiseert, je bedrijf zo goed mogelijk uit de verf komt. Goede sfeermuziek op de achtergrond kan hierbij belangrijk zijn. De DJs van Reflex hebben alle benodigde ervaring om een prettig muzikaal behang aan te brengen in de ruimte. We blijven stijlvol op de achtergrond, zodat onze muziekinstallatie geen permanente eye-catcher wordt. Het gaat tenslotte om jouw bedrijf, daar moet de nadruk liggen.

Natuurlijk hebben we tal van mogelijkheden om een meeting helemaal af te maken, zoals uplights voor het interieur en exterieur, narrowcasting en video- of slideshowmogelijkheden en wanneer nodig wat draadloze microfoons om een woordje te kunnen doen. Belangrijk is dat achter al deze zaken vakmensen staan, die zorg dragen voor een perfecte uitwerking. Netjes afgewerkt, goed verstaanbaar en op-en-top verzorgd. Onze aandacht zorgt ervoor dat je echt de show kunt stelen met jouw meeting.

» Bekijk onze extra opties en sfeermakers