Trouwen in Geldrop? Boek de Reflex Discoshow!

Meer dan 15 jaar ervaring in bruiloftsfeesten

De mooiste dag van je leven verdient een knallend einde. En laat dat nou net het ding zijn waar de DJs van Reflex goed in zijn.

Al is ieder feest uniek, altijd gaat het dak eraf! We beginnen rustig op de achtergrond, zodat bij binnenkomst iedereen even bij kan praten. Na de opening/openingsdans bouwen we het tempo en het volume steeds verder op, net zolang tot iedereen helemaal los gaat. Ongeacht leeftijd, achtergrond of muzieksmaak.

Jullie wensen staan voorop
Je trouwdag is tenslotte misschien wel de mooiste dag van je leven! We vinden het dus belangrijk dat jullie wensen voor het trouwfeest voorop staan, zodat jullie precies het feest krijgen dat je voor ogen hebt. Daarom komt de DJ die je boekt voorafgaand aan de bruiloft graag een keer langs om jullie wensen tot in detail door te nemen.
» Lees verder op onze bruiloften-themapagina


Anderen over ons:

8
: Prima samenwerking. Het resultaat was een spetterend feest met constant een dolle dansvloer. Geweldig om naar terug te kijken.

Trouwlocaties in Geldrop

Een greep uit de feestzalen en trouwlocaties waar we onlangs zijn geweest. Kijk voor het volledige overzicht bij Locaties.

De Aardborsthoeve, Mierlo


Partycentrum Cocody, Geldrop


Wil je meer weten over onze feesten?

Vragen staat vrij! Stel je vraag in het formulier of vraag vrijblijvend onze trouwbrochure aan. Geen vraag is te gek en je krijgt altijd snel antwoord.

Neem ook gerust een kijkje verder op onze website. Bekijk bijvoorbeeld onze dj-booths en showmogelijkheden of maak kennis met onze lead-DJ.

Vele bruidsparen gingen je voor. Lees de ervaringen van onze klanten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Laat dan snel van je horen!

Of stel je vraag via WhatsApp