Visie, missie en doelstelling

Visie

Reflex drive-in shows wil zich presenteren als een entertainmentbedrijf wat waarde hecht aan het verzorgen van memorabele feesten en evenementen.

 

Missie

Met een stijlvolle en technisch vooruitstrevende uitstraling, maar ook door een uitstekende en gepersonaliseerde muziekkeuze willen we een onvergetelijke indruk achterlaten.

 

Doelstelling

Bij zowel de kennismaking, voorbereiding, uitvoering en aftersales/aftercare willen we onze collega's overtreffen. Met onze jarenlange ervaring zijn we ervan overtuigd dat we aan jouw wensen kunnen voldoen.

Onze speerpunten

We stellen jouw wensen voorop

Ieder feest is uniek, ieder bruidspaar of partymanager heeft unieke wensen. Natuurlijk stellen we jouw wensen en die van je gasten voorop.

 

We laten je niet in de steek

Als je met ons in zee gaat, leggen we dat vast in een overeenkomst. Niet om je te pesten met kleine lettertjes, maar juist om ervoor te zorgen dat je verzekerd bent van onze aanwezigheid. Zo hoort dat, vinden we.

 

We hebben stijl

Onze shows zijn chic en elegant en sluiten perfect aan bij vrijwel ieder interieur, zowel klassiek als modern, sereen of juist kleurrijk. Onze hoofdkleur is Spiegelhoogglans-wit, in plaats van het elders veel voorkomende zwart of blauw.

 

We zijn persoonlijk

We leren je graag kennen en komen graag vooraf kennis maken. Je ontmoet dan niet zomaar een willekeurige werknemer of een sales-agent, we sturen de hoofd-DJ die op jouw feest verantwoordelijk is voor de muziek.   We zijn bereikbaar Je bent altijd vrij om vragen te stellen of onduidelijkheden te melden. We streven ernaar om iedere e-mail binnen 48 uur te beantwoorden. Ook op vragen die niet persé direkt met ons werk te maken hebben, proberen we met onze feest-ervaring antwoord te geven.

 

We vinden ervaring belangrijk

Ervaring is binnen ons team een belangrijke pijler. Dat uit zich niet alleen in onze werkwijze, maar ook in onze muziekkeuze en de selectie van teamleden.

 

We zijn flexibel

Elke feestlocatie is anders. Wij hebben ervaring en improvisatievermogen genoeg om iedere uitdaging aan te kunnen en altijd met de beste oplossing te komen.