Jouw trouwfeest, zoals jij dat wil

De mooiste dag van je leven
verdient een knallend einde

En laat dat nou net het ding zijn waar de DJs van Reflex goed in zijn. Met meer dan 15 jaar ervaring in bruiloftsfeesten is er niets wat de heren van Reflex nog niet meegemaakt hebben. Al is ieder feest uniek, altijd gaat het dak eraf! We beginnen rustig op de achtergrond, zodat bij binnenkomst iedereen even bij kan praten. Na de opening/openingsdans bouwen we het tempo en het volume steeds verder op, net zolang tot iedereen helemaal los gaat. Ongeacht leeftijd, achtergrond of muzieksmaak.Jullie wensen staan voorop

We vinden het belangrijk dat jullie wensen voor jullie trouwfeest voorop staan, zodat jullie precies het feest krijgen dat jullie voor ogen hebben. Je trouwdag is tenslotte misschien wel de mooiste dag van je leven! Daarom komt de DJ die je boekt voorafgaand aan de bruiloft graag een keer langs om jullie wensen tot in detail door te nemen.


Uiteraard staat onze ervaring tot je beschikking en kunnen we je altijd adviseren of met creatieve aanvullingen komen om je feest extra speciaal te maken. Natuurlijk is ons doel om de hele avond de dansvloer gevuld te hebben. Daarbij laten we iedere leeftijdsgroep even aan bod komen. Het leukste is het als de gasten na afloop zeggen dat dit echt een feestje was van jou en je partner. Zonder dat het de hoofdprijs kost.

Wil je meer informatie over onze aanpak of onze kosten?
Neem dan snel contact op! Of vraag een vrijblijvende offerte aan

 • - Foto 1
 • - Foto 2
 • - Foto 3
 • - Foto 4

Onze booth: De kers op de taart

Alles op een huwelijksfeest is tot in de puntjes verzorgd. Daar hoort onze discoshow ook bij. Onze spiegelhoogglans witte discoshow staat perfect in iedere locatie. Ook leuk om te weten: In onze discoshow zit een grote televisie. Deze kunnen we onder andere gebruiken om foto’s van de trouwdag/trouwreportage op te laten zien, zodat de avondgasten een beeld krijgen van de trouwdag. Mocht er in je trouwkaart, trouwboekje of in de trouwjurk een specifieke kleur naar boven komen, dan houden we daar graag rekening mee met de achtergrondverlichting tijdens de binnenkomst van de gasten. Tijdens het begin van de avond zullen we de tinten van onze lichtshow aanpassen naar de gewenste kleur. Eventueel kunnen we zelfs in de zaal of buiten het pand extra sfeerverlichting plaatsen. Licht schept ruimte en het versterkt de ambiance van de locatie.

» Bekijk onze DJ-booths en discoshows

Waarom kiezen voor Reflex?

Een greep uit onze speerpunten:

We stellen jouw wensen voorop

Natuurlijk stellen we jouw wensen en die van je gasten voorop.

 

We hebben stijl

Onze shows zijn chic en elegant en sluiten perfect aan bij vrijwel ieder interieur.

 

We zijn flexibel

Elke feestlocatie is anders. Wij hebben ervaring en improvisatievermogen genoeg om iedere uitdaging aan te kunnen en altijd met de beste oplossing te komen.

 

Ons gemiddeld rapportcijfer: 9,4

Onze aanpak resulteert veelal in hoge waarderingscijfers, zoals je ziet op onze recensiepagina.

 

 

We vinden ervaring belangrijk

Ervaring is binnen ons team een belangrijke pijler.

 

We zijn persoonlijk

We leren je graag kennen en komen graag vooraf kennis maken.

 

We laten je niet in de steek

Als je met ons in zee gaat, leggen we dat vast in een overeenkomst.

 

Jouw feest, precies zoals jij dat wil

We houden ervan om ieder feest zijn eigen karakter te geven. Dat zorgt ook voor de mooiste herinneringen achteraf. Dat kunnen we alleen realiseren door goed te luisteren naar je wensen. Daarom vinden we het belangrijk (en gezellig) om voorafgaand aan een feest in een informeel gesprek ons voor te stellen en tevens jouw wensen in kaart te brengen.

Met het vrijblijvende kennismakingsgesprek maak je ruim voorafgaand aan je feestdatum kennis met jouw DJ en krijg je uitgebreide uitleg over hoe wij onze feestavonden tot successen maken. Uiteraard krijgen jij en je partner alle gelegenheid om jullie ideeën en voorkeuren kenbaar te maken, ongeacht of het gaat om muziek, opbouw van de avond, plaatsing van onze discoshow of extra aankleding.

Anderen over ons:

10
: Je merkt heel snel dat hij enorm veel ervaring heeft met feesten en partijen. We waren ook enorm verrast door zijn brede muziekkennis. Ik zou hem zeker aanbevelen!

Openingsdans? Hoe doen we dat?

De openingsdans is een mooie start van je trouwfeest. Maar hoe pak je dat eigenlijk aan? Wat als je helemaal niet zo goed bent in dansen? Wij maken veel bruiloftsfeesten mee en zien daarbij verschillende vormen van een openingsdans, maar ook leuke alternatieven daarvan. Populair is tegenwoordig om een remix te maken van nummers. Of wat denk je van...

 • Een entree waarbij je op passende muziek langzaam naar binnen schrijdt, eventueel aangekleed met confettikanonnen.
 • Een openingsdans waarbij je na een half minuutje het publiek bij de dans betrekt (overgang van een ballad naar een swingnummer).
 • Een deur afgedekt met rijstpapier, van achteruit verlicht, zodat de gasten jullie silhouetten zien. Je entree kan scheurend (Ome Willem-stijl) of je kunt het rijstdoek laten vallen.

Wil je dat we met je meedenken over een spetterende start van je trouwfeest?
Neem dan vrijblijvend contact op!

 • Openingsdans? Hoe doen we dat? - Foto 1
 • Openingsdans? Hoe doen we dat? - Foto 2
 • Openingsdans? Hoe doen we dat? - Foto 3
 • Openingsdans? Hoe doen we dat? - Foto 4
 • Openingsdans? Hoe doen we dat? - Foto 5
 • Openingsdans? Hoe doen we dat? - Foto 6
 • Openingsdans? Hoe doen we dat? - Foto 7
 • Openingsdans? Hoe doen we dat? - Foto 8
 • Openingsdans? Hoe doen we dat? - Foto 9
 • Openingsdans? Hoe doen we dat? - Foto 10