Jouw trouwfeest, zoals jij dat wil

De mooiste dag van je leven verdient een knallend einde

Met ruim 20 jaar ervaring in bruiloftsfeesten is er niets wat de dj's van Reflex nog niet meegemaakt hebben. Al is ieder feest uniek, altijd gaat het dak eraf!

We beginnen rustig op de achtergrond, zodat bij binnenkomst iedereen even bij kan praten. Na de opening/openingsdans bouwen we de sfeer steeds verder op, net zolang tot iedereen helemaal los gaat. Ongeacht leeftijd, achtergrond of muzieksmaak.

Jullie wensen staan voorop

We vinden het belangrijk dat jullie precies het feest krijgen dat jullie voor ogen hebben. Je trouwdag is tenslotte een van de mooiste dagen van je leven! Daarom komt de DJ die je boekt voorafgaand aan de bruiloft graag een keer langs om jullie wensen tot in detail door te nemen.

Check de beschikbaarheid voor jouw feestdatum

 • Reflex Party Discoshow en dj-booth bij een jubileumfeest of verjaardagin D'n Hut in Wintelre
 • Reflex Party Discoshow en dj-booth bij een jubileumfeest of verjaardagin D'n Hut in Wintelre
 • Reflex Party Discoshow en dj-booth bij een bruiloftsfeest (trouwfeest)
 • Reflex Party Discoshow en dj-booth bij een bruiloftsfeest (trouwfeest)
 • Reflex Party Discoshow en dj-booth bij een bruiloftsfeest (trouwfeest)in Het Strandhuys in Nuenen
 • Reflex Party Discoshow en dj-booth bij een feest
 • Reflex Midi dj-booth bij een bedrijfsfeest of zakelijk event
 • Reflex Party Discoshow en dj-booth bij een bruiloftsfeest (trouwfeest)in Partycentrum Cocody in Geldrop
 • Reflex Party Discoshow en dj-booth bij een bruiloftsfeest (trouwfeest)in Caf Zaal Restaurant de Wielerbaan in Budel
 • Reflex Party Discoshow en dj-booth bij een bruiloftsfeest (trouwfeest)in Het Strandhuys in Nuenen

  Onze dj-booths en show-opstellingen

  Alles op een huwelijksfeest is tot in de puntjes verzorgd. Daar hoort onze discoshow ook bij. Onze prachtige witte discoshow staat perfect in iedere locatie.

  Ook leuk om te weten: In onze discoshow zit een grote televisie. Deze kunnen we onder andere gebruiken om foto’s van de trouwdag/trouwreportage op te laten zien, zodat de avondgasten een beeld krijgen van de trouwdag.

  Mocht er in je trouwkaart, trouwboekje of in de trouwjurk een specifieke kleur naar boven komen, dan houden we daar graag rekening mee met de achtergrondverlichting tijdens de binnenkomst van de gasten. Tijdens het begin van de avond zullen we de tinten van onze lichtshow aanpassen naar de gewenste kleur.

  Eventueel kunnen we zelfs in de zaal of buiten het pand extra sfeerverlichting plaatsen. Licht schept ruimte en het versterkt de ambiance van de locatie.

  Bekijk onze DJ-booths en discoshows

  8 redenen om te kiezen voor Reflex

  Jouw wensen zijn het belangrijkst

  Zowel jij als jouw gasten verdienen de perfecte avond. Met gesprekken vooraf stellen we precies je wensen vast. Op de avond zelf spelen we zo goed mogelijk in op jouw gasten.

  Stijlvol voor iedere gelegenheid

  Onze dj-booths en shows zijn chic en elegant en sluiten perfect aan bij vrijwel ieder interieur, zowel klassiek, robuust of modern.

  Flexibel en meedenkend

  Elke feestlocatie is anders. Wij hebben ervaring en improvisatievermogen om bij ieder feest met de beste show-opstelling te komen. Groots als het kan of kleiner als dat voldoende is.

  Rapportcijfer: 9,4

  We hebben veel positieve recensies, en daar zijn we trots op. Kijk vooral ook op o.a. Google en Facebook naar de beoordelingen die we gekregen hebben.

  Ervaring is belangrijk

  Iedereen in ons team heeft minstens 15 jaar ervaring en veel vakkennis. Kennis overdragen is ook belangrijk, daarom zijn jonge dj's en lj's altijd welkom om een avondje 'stage te lopen'.

  Persoonlijk contact staat voorop

  We leren je graag kennen en komen graag vooraf kennis maken. Je hebt altijd meteen contact met de dj die je feest gaat verzorgen. Geen tussenpersoon, geen vertegenwoordigers, geen verrassingen achteraf.

  We laten je niet in de steek

  We leggen je boeking vast in een overeenkomst, zodat je 100% verzekerd bent van een goede dj voor je feest.

  Laat onze kennis je helpen

  We hebben vrijwel alles al een keer meegemaakt. Heb je een vraag over je feest? Ook als het niet muziek-gerelateerd is, hebben we vaak een antwoord of advies.

  Jouw feest, precies zoals jij dat wil

  Ieder feest heeft zijn eigen karakter. Dat zorgt ook voor de mooiste herinneringen achteraf. Dat realiseren we door goed te luisteren naar je wensen. Daarom plannen we voorafgaand aan een feest graag een informeel gesprek. Je ontmoet hierbij jouw dj en hij kan meteen jouw wensen in kaart brengen.

  Tijdens dit gesprek krijg je uitgebreide uitleg over hoe wij elke feestavond tot een succes maken. Uiteraard krijgen jij en je partner alle gelegenheid om jullie ideeën en voorkeuren kenbaar te maken, ongeacht of het gaat om muziek, opbouw van de avond, plaatsing van onze discoshow of extra aankleding.

  Case: Fantastisch trouwfeest in Helmond

  DJ Twan heeft op onze bruiloft gedraaid. Het contact vooraf was super! Eerst hadden we via mail wat contact, daarna volgde twee gezellige gesprekken. Tijdens die gesprekken was hij elke keer zo enthousiast dat we er zelf gewoon zin van kregen in ons trouwfeest!

  We wilden iets geks doen met de openingsdans en omdat we met het hele gezin fan zijn van de Efteling, leek het ons grappig om daarvoor een mix te gebruiken van Efteling-muziekjes. Twan heeft wat van de bijzondere mixen van Efteling-nummers uit zijn eigen collectie gemixt met wat stukjes van de originele nummers en de nummers uit de Aquanura-shows, geweldig!

  De hele avond was top! Zijn dj-booth is ontzettend mooi en de foto's van onze trouwdag en de filmpjes bij de muziek zijn echt een leuke toevoeging. Dank je wel Twan!

  U vraagt... wij regisseren

  Verzoeknummers uit het publiek zijn natuurlijk van harte welkom. Het is voor disc jockeys een leuke manier om te ontdekken wat er leeft binnen het publiek. Daarom gaan we er graag op in, zolang het past binnen de wensen die je ons vooraf mag doorgeven.

  Wel houden we muzikaal de touwtjes in eigen handen. Per verzoeknummer kijken we of het past binnen de feestavond en of het matcht met het genre van muziek wat momenteel gedraaid wordt.

  Dat geldt ook voor eventuele stukjes en acts. Hartstikke leuk en uiteraard van harte welkom, al adviseren we wel om dit zo vroeg mogelijk op de feestavond te plannen.

  Anderen over ons

  10

  Wat een GEWELDIG trouwfeest hebben wij gehad! Heel erg bedankt! Mijn voeten doen er nu nog zeer van, zo lekker hebben we kunnen dansen! Het was super!

  Anoek (Someren)

  » Lees meer ervaringen