Reflex Event DJ support

Maak indruk met het beste van het beste

Als je het echt groots wil aanpakken, dan komen we graag met een passende oplossing. Evenementen zoals carnaval, sporttoernooien, kermiskroegen en tentfeesten zijn voor ons de leukste uitdagingen.

Samen met jouw team bepalen we het doel van het evenement, het verwachte aantal personen en nemen we de locatie door. Desgewenst adviseren we in zaalindeling, aankleding, omroepvoorziening, verlichtingsplan of de stage-setup. Met de ervaring die we de afgelopen 20 jaar hebben opgebouwd, komen we altijd tot de perfecte invulling.

Vanuit eigen huis kunnen we veel faciliteren. Daarnaast hebben we een sterk netwerk van partners in de evenementenbranche opgebouwd. Stagemanagers, grote eventbouwers, cateraars, artiestenbureau's... We weten voor elke gelegenheid precies welke partij het beste past.

Al vanaf 200 aanwezigen is het slim om met een gedegen plan voor je evenement te komen. Daar helpen we graag bij. Zelf hebben we ervaring met events tot ongeveer 750-850 personen, voor sommige collega's in ons netwerk zijn zelfs die aantallen kinderspel.

Anderen over ons

10

Het was een geweldige avond met een goede sfeer waar Twan een groot aandeel in had. Hij heeft een goede persoonlijke aanpak.

Elise en Marcel (Veldhoven)

ยป Lees meer ervaringen