Onze contactgegevens

Reflex DJs en discoshows

Postadres:
Guy de Maupassantlaan 17
5629 PE Eindhoven

Tel: 040 711 30 55

Stuur een whatsapp

K.v.K. te Eindhoven: 1716 1607
B.T.W.-nummer: NL001774143B53

Het gebruiken van onze contactgegevens voor colportage of telemarketing is niet toegestaan en wordt per consult gefactureerd.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze DJs, booths en discoshows? Of wil je een brochure of een vrijblijvend informatiegesprek aanvragen? Vul dan dit formulier in en we nemen snel contact met je op!

  • Altijd snel antwoord, vaak nog vandaag
  • Vrijblijvend: Je zit nergens aan vast

Anderen over ons

9

Het is een geweldige avond geweest. Wij hebben al veel positieve reacties van onze gasten ontvangen. Bedankt voor jou aandeel daarin!

Petra (Oirschot)

» Lees meer ervaringen

De kleine lettertjes

Disclaimer

Alle teksten, foto's, video's en andere media-uitingen op deze website en gelieerde communicatiemiddelen zijn eigendom van Reflex drive-in shows en zijn daarmee auteursrechtelijk beschermd.

Voor het weergeven van personen op onze media-uitingen is per opdrachtgever toestemming gegeven. Mocht u desondanks uzelf herkennen en wenst u niet dat er beelden van u getoond worden, meldt ons dat dan direct zodat we passend kunnen handelen.

Op deze website staan links naar websites van derden, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico.

Privacy policy

Bij invullen van een van de formulieren op deze websites, worden uw gegevens opgeslagen in een gegevensbestand, waar deze uiterlijk vier weken bewaard worden. Daarna worden gegevens uit bestanden en backups gewist.

In geval van e-mailcommunicatie worden berichten maximaal één jaar bewaard, bij boekingen wordt digitale communicatie uiterlijk 7 jaar (fiscale bewaarplicht) versleuteld opgeslagen.

Op vertoon van een geldig identiteitsmiddel kunnen we u een overzicht sturen van alle voor u opgeslagen gegevens en deze desgewenst (voor zover de fiscale bewaarplicht toestaat) verwijderen.

Voor het meten van de prestaties van deze website, vragen we om een cookie te plaatsen. We meten alleen (anonieme) performance-statistieken, er wordt geen persoonlijke informatie verzameld. Verzamelde gegevens blijven binnen ons meetplatform en worden onder geen enkel beding overgedragen aan externe partijen.