Reflex Micro Discoshow

Subtiel, bescheiden en zeer elegant

De prijsbewuste keuze voor events waarbij de muzikale ondersteuning ondergeschikt is aan de aard van het event. De booth heeft een compacte setup met een frisse eigentijdse uitstraling, zonder al te aanwezig te zijn.

Deze dj-booth-opstelling wordt vooral toegepast bij kleine events of gelegenheden waarbij de muziek niet de boventoon hoeft te hebben. Als aanvulling op presentaties op seminars, als vrolijke noot op uw open dag of als lokale radio en omroepbasis voor uw (sport-)evenement.

Het scherm in de booth kunnen we inzetten om uw logo, bedrijfsfoto's of een passende bedrijfspresentatie te tonen. Ook voor aankondigingen, weergave van het dagprogramma of scores en tussenstanden kan op een leuke manier getoond worden.

Voor belangrijke meldingen of toespraken is de opstelling uiteraard aan te vullen met een of meerdere (draadloze) microfoons of vloermonitorspeakers. Deze en meer aanvullende opties vind je op de themapagina Extra mogelijkheden.

Reflex Micro Discoshow

Ontvang meer informatie over de Reflex Microshow Is mijn event-datum nog beschikbaar?

Al een band, podium of PA geregeld?

Vul het aan met de Reflex Microshow

Carnavalsfeest

Op events waar al een podium, geluidsinstallatie en een geluidsman aanwezig is, kan de Reflex Microshow met DJ perfect als aanvulling van het evenement dienen. Als voor-, tussen- en naprogramma van een band of artiest, als muzikale invulling tijdens een congres of als afterparty op een event, niks is nieuw voor ons.

Het scherm in de dj-booth kan hierbij creatief ingezet worden. Doordat de dj-booth op zwenkwielen staat en slechts een paar kabels vereist, is deze op een podium eenvoudig te centreren of juist buiten beeld te rijden.

Wat we hiervoor praktisch en technisch nodig hebben, staat in onze technische rider.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We bekijken graag samen hoe we jouw event het beste kunnen aanvullen. Je mag voor de technische invulling natuurlijk ook je geluidsman of stagemanager contact op laten nemen.

Laat ons contact met je opnemen

Anderen over ons

10

Twan heeft er een fantastische avond van gemaakt!

Jurgen (Eindhoven)

ยป Lees meer ervaringen

Voor ieder wat wils

Bij elk event en elk budget past een Reflex dj

Voor iedere gelegenheid hebben de dj's van Reflex een passende dj-booth of invulling. Groot als het kan, wat kleiner als dat voldoende is.

Met alleen de Microshow blijven we vooral op de achtergrond en nemen we een ondersteunende rol. Mag het wat spannender en ben je benieuwd naar de kosten en eventuele overige opties? Download onze prijslijst of bekijk een van de andere opstellingen.

Download tarievenlijst Overzicht DJ-booths en discoshows