Reviews en referenties

Wat anderen zeggen over de Reflex dj's

Bij de vele feesten die we jaarlijks draaien, horen ook een hele hoop leuke reacties. We hebben er een aantal verzameld op deze pagina.

Voor meer referenties en beoordelingen verwijzen we je graag door naar onze bedrijfspagina op Google, onze Facebook-pagina of onze pagina in de Eindhovense bedrijvengids. Heb je ons gezien op een feest en vond je het leuk? Laat gerust een review achter op een van deze sites.

Recenties op Google Recenties op Facebook

Twan weet echt in te spelen op het publiek en maakt de avond heel gevarieerd.
De overgang van de nummers en dat heeft hij ook heel goed in de vingers.

De DJ probeert regelmatig met leuke teksten en goede nummers de gasten de dansvloer op te krijgen maar ook te houden! Ik zou deze show absoluut aanraden.

Wij kijken met veel plezier terug op ons huwelijksfeest! Twan is zeer vakbekwaam en professioneel. Hij heeft er een pracht feest van gemaakt! Bedankt Twan, voor deze onvergetelijke avond!

Het was zoals gewoonlijk weer een toffe avond met geweldige muziek.
Het volgende feestje zien wij je graag weer.

Wij en onze gasten hebben een fantastisch feest gehad! Twan speelt goed in op het publiek en dansvloer was de gehele avond gevuld!
Voorafgaand aan het feest fijn contact gehad om onze wensen en ideeën door te spreken. Twan denkt goed je mee.

Een geweldige avond met fantastische muziek die voor jong en ouder leuk is. De dansvloer is vanaf 21 uur niet meer leeg geweest. Kortom een absolute aanrader voor als je iets te vieren hebt.

Je merkt heel snel dat hij enorm veel ervaring heeft met feesten en partijen. We waren ook enorm verrast door zijn brede muziekkennis. Ik zou hem zeker aanbevelen!

De avond was een groot feest! Binnen een zeer korte tijd stond de dansvloer vol mensen en deze is tot het einde van de avond niet meer leeg geweest! Onze gasten hebben het nog steeds over ons feest!

Twan voelde goed aan wat er gedraaid moest worden en speelde perfect in op dingen op de dansvloer. Wij hebben de gehele avond complimenten gekregen over onze DJ, echt een aanrader!

Een heerlijke mix van goede disco dans muziek, maar ook de speed rock van White Honey. Heerlijke geluidsinstallatie en een opzwepende lichtshow. Thanks!

onze koperen bruiloft was super, we hebben een mooi feest gehad. Bedankt Twan!

Super avond gehad op onze bruiloft, Reflex is een aanrader.

Wat hebben wij een geweldig feest gehad mede dankzij Twan. Hij voelt perfect aan wat nodig is voor een goed feest en heeft aan al onze muzikale wensen voldaan!

Het is een geweldige avond geweest. Wij hebben al veel positieve reacties van onze gasten ontvangen. Bedankt voor jou aandeel daarin!

Van 20 jarige tot 80 jarige, iedereen stond constant op de dansvloer, ondanks het warme weer. Ik wil je bedanken voor de super avond, om nooit meer te vergeten.

Het was echt top! Twan speelt super goed in op de sfeer, en heeft goed door wat de gasten willen. Maar ook vooraf neemt hij alle tijd en heeft een onwijs leuke mix gemaakt voor onze openingsdans.

Wat kan Twan een feestje bouwen zeg!
Twan voelde het publiek perfect aan, waardoor er de hele avond volop gedanst werd. We hebben er echt enorm van genoten en raden hem dan ook zeer zeker aan!

Twan oftewel REFLEX Drive-in shows Bedankt voor de mooie muziek.

Wij en ook onze gasten hebben genoten! Je bent een geweldige DJ, die het publiek goed aanvoelt.

Super bruiloftsfeest gehad dankzij Reflex Drive-in shows. Ze voelde precies aan wat de gasten en wij wilden horen. Ook de uitstraling van de Dj booth is top! Zeker een aanrader!

Als ik weer ga trouwen dan zal ik zeker weten weer dezelfde keuze maken en wederom deze DJ uitnodigen.

Het contact met Twan is erg goed, hij bereidt zich goed voor, geeft goede tips en hij maakt er een geweldig feest van, met leuke muziek.

Reflex heeft voor onze bruiloft een erg geslaagd feest neergezet. Na een goede voorbereiding om zo onze voorkeuren boven water te krijgen hebben ze er echt een feest van gemaakt.

Dankzij Reflex ging iedereen los op ons feest! Er is goed geluisterd naar onze wensen tijdens de persoonlijke gesprekken en er werd geluisterd naar de wensen van de gasten op het feest.

Het was een geweldige avond met een goede sfeer waar Twan een groot aandeel in had. Hij heeft een goede persoonlijke aanpak.

Een toffe booth met lichtshow, waar foto's van het bruidspaar op konden worden geshowd en waar de leukste muziek uitkwam. DJ Twan kreeg de dansvloer vol en vrolijk!

Meteen na de openingsdans kreeg Twan de gasten op de dansvloer en door het goed inspelen op het publiek hield hij de dansvloer de hele avond bezet.

Het feest overtrof al onze verwachtingen! We hebben het zo leuk gehad! Alles klopte gewoon. Ik ben uiteindelijk erg blij dat jij alles verzorgt hebt want het was piekfijn in orde!

Twan is een kanjer die een meedenkend en luisterend oor heeft en het ook daadwerkelijk doet, een topper eerste klas!

Wij hebben een geweldig 40 jarig huwelijksfeest gehad. Dit mede door de geweldige inzet en muziekkeuzes van de bemanning van Reflex Disco Shows. Chapeau voor Twan en zijn crew.

Mijn voeten doen nu nòg zeer! We werden nadien overstelpt met complimenten over hoe geweldig het feest was.

Wat hebben we een geweldig bruiloftsfeest gehad dankzij Reflex! Twan voelde goed het publiek aan wat resulteerde in een overvolle dansvloer de hele avond lang. Kan hem iedereen aanbevelen!

Wat een GEWELDIG trouwfeest hebben wij gehad! Heel erg bedankt! Mijn voeten doen er nu nog zeer van, zo lekker hebben we kunnen dansen! Het was super!

De setting was helemaal af, en alles was in detail geregeld! Ik zou bij een volgend feest weer reflex drive in show vragen om een onvergetelijk feest ervan te maken.

Prima samenwerking. Het resultaat was een spetterend feest met constant een dolle dansvloer. Geweldig om naar terug te kijken.

Ons trouwfeest was werkelijk fantastisch dankzij Reflex Drive-In Shows. Ons verzoek tijdens het vooraf gaande persoonlijke gesprek met Twan was een dans feest, Reflex heeft dit meer dan waargemaakt. Bijzonder bedankt!