8 redenen om te kiezen voor Reflex

Jouw wensen zijn het belangrijkst

Zowel jij als jouw gasten verdienen de perfecte avond. Met gesprekken vooraf stellen we precies je wensen vast. Op de avond zelf spelen we zo goed mogelijk in op jouw gasten.

Stijlvol voor iedere gelegenheid

Onze dj-booths en shows zijn chic en elegant en sluiten perfect aan bij vrijwel ieder interieur, zowel klassiek, robuust of modern.

Flexibel en meedenkend

Elke feestlocatie is anders. Wij hebben ervaring en improvisatievermogen om bij ieder feest met de beste show-opstelling te komen. Groots als het kan of kleiner als dat voldoende is.

Rapportcijfer: 9,4

We hebben veel positieve recensies, en daar zijn we trots op. Kijk vooral ook op o.a. Google en Facebook naar de beoordelingen die we gekregen hebben.

Ervaring is belangrijk

Iedereen in ons team heeft minstens 15 jaar ervaring en veel vakkennis. Kennis overdragen is ook belangrijk, daarom zijn jonge dj's en lj's altijd welkom om een avondje 'stage te lopen'.

Persoonlijk contact staat voorop

We leren je graag kennen en komen graag vooraf kennis maken. Je hebt altijd meteen contact met de dj die je feest gaat verzorgen. Geen tussenpersonen, geen vertegenwoordigers, geen verrassingen achteraf.

We laten je niet in de steek

We leggen je boeking vast in een overeenkomst, zodat je 100% verzekerd bent van een goede dj voor je feest.

Laat onze kennis je helpen

We hebben vrijwel alles al een keer meegemaakt. Heb je een vraag over je feest? Ook als het niet muziek-gerelateerd is, hebben we vaak een antwoord of advies.