Reflex Midi Discoshow

Als je feestje knus en kleinschalig is

Als je niet veel ruimte hebt, of niet veel gasten uitnodigt, is onze Midi DJ-booth setup wellicht een goede keuze: Niet teveel poespas, maar wel een ervaren DJ en duizenden muzieknummers uit alle denkbare genres.

Doordat de lightshow bij deze opstelling minimaal gehouden is, neemt deze setup niet veel ruimte in beslag. Dat maakt hem extra geschikt voor kleine zalen en thuisfeesten.

Net zoals bij de andere opstellingen, kunnen ook op deze DJ-booth foto's getoond worden van belangrijke momenten en leuke herinneringen. Dat geeft als de gasten binnenkomen meteen wat gespreksstof.

Deze dj-booth is compact en ruimtebesparend op te stellen. Daardoor kunnen we visueel minder aandacht vestigen op de dansvloer. Indien de ruimte en het aantal gasten het toelaat, adviseren we veelal de Reflex Party Discoshow.

Maak de show eventueel compleet de aanvullende opties je die op de themapagina Extra mogelijkheden vindt.

 • Reflex Midi Discoshow en dj-booth bij een feest
 • Reflex Midi Discoshow en dj-booth bij een feest
 • Reflex Midi Discoshow en dj-booth bij een jubileumfeest of verjaardag
 • Reflex Midi Discoshow en dj-booth bij een feestin Gasterij De Kemphaan in Middelbeers
 • Reflex Midi Discoshow en dj-booth bij een feest

  Ontvang meer informatie over de Reflex Midishow Is mijn feestdatum nog beschikbaar?

  Anderen over ons

  10

  Meteen na de openingsdans kreeg Twan de gasten op de dansvloer en door het goed inspelen op het publiek hield hij de dansvloer de hele avond bezet.

  Marian en Rob (Eindhoven)

  ยป Lees meer ervaringen

  Voor ieder wat wils

  Bij elk feest en elk budget past een Reflex dj

  Voor iedere gelegenheid hebben de dj's van Reflex een passende dj-booth of invulling. Groot als het kan, wat kleiner als dat voldoende is. Al is de Midishow zeer geschikt voor kleinere feesten. Benieuwd naar de kosten en eventuele overige opties? Download onze prijslijst of bekijk een van de andere opstellingen.

  Download tarievenlijst Overzicht DJ-booths en discoshows